romantische koppel fotografie

Romantische fotoshoot koppel

Speels, romantisch of guitig? Wie zijn jullie?

Een romantische fotoshoot met je partner is het ultieme Valentijnsgeschenk. Of je verrast je partner met een onverwachte koppel fotoshoot!

Heb je elkaar net leren kennen? Of ben je onlangs gaan samenwonen? Misschien heb je je recentelijk verloofd? Jullie zijn in ieder geval tot over je oren verliefd op elkaar en dat mag gezien worden! Er is dan ook niets mooier dan de liefde tussen 2 mensen!

Vereeuwig die liefdevolle blikken met een romantische fotoshoot. De prachtige foto’s die je eraan overhoudt, kun je voor altijd koesteren. Of je kadert ze in en hangt ze boven je bed!

Romantische fotoshoot met je partner

Tijdens een partner fotoshoot leggen we jou en je partner romantisch vast op film. Er worden verschillende poses gebruikt waarvan we weten dat ze gewoonweg werken.

Maar tijden deze fotoshoot maken we ook een heleboel spontane foto’s waarbij jullie gewoon jezelf zijn.

Onze expertise als fotograaf helpt natuurlijk ook! We houden jullie even in de gaten en letten op de manier waarop jullie met elkaar omgaan. Die bijzondere band fotograferen we, zodat jullie een reeks foto’s krijgen waarbij jullie persoonlijkheid als individu en als koppel mooi wordt weergegeven!

Een koppel fotoshoot cadeau doen

Geef je partner een fotoshoot cadeau waarbij jullie met zen tweetjes de romantiek doen oplaaien. Er bestaat geen leuker geschenk voor je partner om jullie liefde te vereeuwigen op film, dan een leuke love fotoshoot!

Je kunt de foto’s later gebruiker om af te drukken op een groot canvas voor de woonkamer of slaapkamer. Maar je kunt de romantische foto’s ook digitaal gebruiken als wallpaper op je computer of gsm!

Wanneer kun je zoal een romantische koppel shoot cadeau geven:

  • Voor Valentijn
  • Om een huwelijksverjaardag te vieren
  • Om je verloving te vieren
  • Omdat je aan de hele wereld wil tonen hoe prachtig jullie samen op foto passen!
  • Gewoon omdat je elkaar graag ziet

Fotoshoot koppel reserveren

Een koppel fotoshoot of love fotoshoot reserveren, kan je doen door contact met ons op te nemen via het formulier onderaan deze pagina. Maar het gaat nog sneller wanneer je zelf even doorheen onze agenda bladert en er een moment uitkiest dat voor jullie het best werkt.

Je kan je love shoot meteen reserveren! We nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen en je te voorzien van wat meer informatie.

We luisteren natuurlijk ook heel graag naar jouw ideeën en wensen!